Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΚΡΑΓΚΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
(Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης) 

Ο Διονύσης Κράγκαρης γεννήθηκε στα Λεχαινά, όπου και εργάζεται ως Υποθηκοφύλακας Μυρτουντίων. Έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και για ένα διάστημα άσκησε τη δικηγορία στην Αθήνα.
Δραστηριοποιείται στον πολιτιστικό τομέα( είναι ιδρυτικό μέλος της Μορφωτικής Ένωσης Λεχαινών Ανδρέας Καρκαβίτσας και της Πολιτιστικής Ομάδας Φράγμα και επιμελητής των περιοδικών Ανδρέας Καρκαβίτσας, Διάλογος και Εκ Παραδρομής) ,αλλά και στον οικολογικό (ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον (ΕΠΟΠ) που εδρεύει στα Λεχαινά και του κόμματος των «Οικολόγων Πράσινων»,του οποίου είναι συντονιστής της πολιτικής κίνησης στο Νομό Ηλείας. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή «Ο κάμπος απλούται επικλινής» , τα πεζογραφήματα «Ημερολόγιο Πεδιάδος» ,την «Ανθολογία Ηλείων Λογοτεχνών» (μαζί με τους Γ.Γώτη και Α.Φουσκαρίνη) και το βιβλίο «Ανδρέας Καρκαβίτσας-Ανθολόγιο Λεχαινών».Ποιήματα και κείμενά του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες, έχει παρουσιάσει ραδιοφωνικές εκπομπές λογοτεχνικού και οικολογικού περιεχομένου και έχει πραγματοποιήσει διάφορες ανάλογες ομιλίες.
Είναι ο εμπνευστής και δημιουργός πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως «τα Σάββατα στον Σταθμό» που πραγματοποιούνται κάθε μήνα τα τελευταία έξη χρόνια στο καφενείο του σιδηροδρομικού σταθμού Λεχαινών και τα «Καρκαβίτσεια» που οργάνωνε παλιότερα η Μορφωτική Ένωση Ανδρέας Καρκαβίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου